Tänään on lauantai 23. helmikuuta 2019

In english    Sivukartta    Etusivulle

Toimintasuunnitelma 2007


Jalostuspäivät järjestetään 27.-28.1. Kuopiossa Hotelli Iso-Valkeisessa. Lauantaina jalostustoimikunta järjestää luennon (ell Margetta Salminen: kilpirauhasen vajaatoiminta ja muita autoimmuunisairauksia) sekä jalostustarkastuksia. Sunnuntaina on näyttely Siilinjärvellä.

Jalostustoimikunta järjestää Suopunki – Lappalaiskoirien jalostus- ja terveyspäivät 19.-20.5.2007. Paikka vielä avoin. Suunnitellaan seminaarin järjestämistä marraskuussa. Seminaarissa kolme asiantuntijaa.

Prcd PRA-testin ja epilepsiatutkimuksen näytteenottotilaisuuksia pyritään järjestämään ainakin yhdistyksen tapahtumissa. Jalostustoimikunta jatkaa Helsingin yliopiston ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa lappalaiskoirien epilepsiatutkimuksessa.

Jalostustarkastuksia ja rotuunottoja tehdään tarpeen mukaan.

Jalostuksen tavoiteohjelmat käännetään englanniksi ja ruotsiksi. Tavoiteohjelmista teetetään painotuotteet suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Suunnitteilla on myös Kasvattajan käsikirja ja jalostustarkastustulosten julkaiseminen kirjasena.

Jalostustoimikunta jatkaa rotujemme jalostustiedon keräämistä ja julkaisemista. Lapinkoiralehdessä julkaistaan mm. kaikki silmä-, kyynärpää- ja lonkkatulokset, jalostustarkastetut koirat sekä hyväksytyt urossuositukset.

Lappalaiskoirat ry / jalostustoimikunta

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2019