Tänään on torstai 20. tammikuuta 2022

In english    Sivukartta    Etusivulle

LAPINKOIRA-LEHTI

Lapinkoira-lehti on Lappalaiskoirat ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on kooltaan A4. Lehdessä julkaistaan esimerkiksi erilaisia koiriin liittyviä artikkeleita, juttuja, tuloksia ja terveystietoja. Lehden saa liittymällä Lappalaiskoirat ry:n jäseneksi tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin.

Painopaikka: Newprint Oy, Raisio
ISBN: 1235-2713
Y-tunnus: 1778526-2

Päätoimittaja:

Eija Jokinen
lehti@lappalaiskoirat.fi

Taitto:

Sari Kares

Palstat:

Tavoitteena TVA
Palveluskoirien parhaimmistoa
Kultaiset käyttäytyjät
Valio ilmoitukset
Vetreät veteraanit
Pois nukkuneet
Luonnetestit
Me pelastamme
Agilistien aatelia
Koiratanssi
Rally-toko
Pätevät paimentajat

Kaikkien yllä lueteltujen palstojen sekä muiden aineisto lähetetään osoitteeseen: lehti@lappalaiskoirat.fi. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, että postit menevät oikeaan osoitteeseen. Lisääthän viestin otsikkoon mille palstalle aineistoa lähetät! Jos valiopalstan postit erehdyksessä lähetetään vastaavalle toimittajalle, hän postittaa ne edelleen palstavastaavalle. Mikäli ne eivät ennätä aineistopäivään mennessä ko. palstan vastaavalle, julkaiseminen siirtyy automaattisesti seuraavaan lehteen. Lehteen tulevat ehdokkaat täyte- ja kansikuviksi lähetetään osoitteeseen: lapinkoira@par.as.

Lehti julkaisee maksutta ja sitoumuksetta jäsenten kirjoituksia, valokuvia, piirroksia ja muita jäsenkuntaa ilahduttavia juttuja. Näissä kirjoituksissa ei voi julkaista myynti-ilmoittelua, eikä kennelmainontaa. Valokuvan saa takaisin lähettämällä vastauspostimerkin ja vastauskirjekuoren. Lehti ei vastaa kadonneista materiaaleista, jutuista tai valokuvista. Lehti pidättää itsellään oikeuden lyhentää juttuja ja muokata kirjoitusasua.

Valioesittelyssä julkaistaan koiran valokuva ja tiedot maksutta.

Maksuttomia lukijan palstoja ovat: Pois nukkuneet, Tavoitteena TVA, Agilitistien Aatelia, Palveluskoirien Parhaimmistoa, Kultaiset Käyttäytyjät, Me Pelastamme ja Luonnetestituloksia. Näillä palstoilla emme julkaise kuvia (poikkeuksena Pois nukkuneet).

MENESTYNEITÄ LAPPALAISKOIRIA-palstalla julkaistaan koiran toko-, agility-, näyttely- jne. saavutuksia kuvan kera.Tiedoissa voi mainita: koiran nimi, vanhemmat, kasvattaja, omistaja, sekä näyttelyn, kokeen tai kilpailun päivämääräja pitopaikka, tuomarin nimi sekä koiran saavuttamat palkintosijat eneintään kolmesta näyttelystä tai kokeesta. Kuvan ja tietojen julkaiseminen maksaa 10 euroa. Ylimääräisten tulosten julkaisemisesta veloitetaan 1,7 eur lisäveloitus / tulos. Lasku lähetetään lehden ilmestyttyä.

VETREÄT VETERAANIT, Onnittelupalsta 10v. & 13v. & 15v. täyttäville koiraystävillemme. Liitä mukaan pirteä eläkeläiskuva koirastasi ja lyhyehkö onnittelu.

Pois nukkuneet-, Vetreät veteraanit- ja Valiot-palstalla ei julkaista yli vuoden vanhoja ilmoituksia.

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2021