Tänään on tiistai 22. lokakuuta 2019

In english    Sivukartta    Etusivulle


AIKUISET KODINVAIHTAJAT


Alla olevat tiedot ovat omistajan tai kasvattajan ilmoittamia ja vastuu tietojen oikeellisuudesta kuuluu heille.Sivu päivitetty 24.9.2019
Rotu: suomenlapinkoira
Koiran nimi: Tunturitassun Hurrat
Reknro: FI54038/15
Sukupuoli: uros
Ikä: 4 vuotta
Koira sijaitsee: Nurmijärvi - UusimaaTietoa koirasta:
Kotia etsii kastroitu, riistaviettinen suomenlapinkoira uros 4v. On ihmissosiaalinen, sisäsiisti, täysin terve ja kasvanut pienlapsiperheen jäsenenä sisätiloissa tekemättä ikinä mitään tuhotöitä. Tulee muiden koirien (urosten ja narttujen) kanssa toimeen, mutta ei ymmärrä kokoaan välillä. On ollut pentukoulussa ja agilityn alkeiskurssilla pienenä.

Syy koirasta luopumiseen:
Koira ei ole lenkeillä hallinnassa, menee kierroksille ja alkaa rähjätä vastaantulijoille. Tätä on yritetty kouluttaa pois koiranohituskursseilla ja henkilökohtaisen ongelmakoirakouluttajan avustuksella lempein menetelmin. Rähjäys ei ole agressiivisuutta, vaan yli-innokkuutta. Elämäntilanteen takia koiran pitkäjänteiselle kouluttamiselle ei ole tarpeeksi aikaa.

Toiveet uudelle kodille:
Vaatii uudelta omistajaltaan koulutuskokemusta ongelmallisesta hihnakäytöksestä. Ei kerrostaloon, eikä kaupunkiin, koska on haukkuherkkä. Lähtee herkästi riistan perään.

Muuta lisätietoa:
Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä, niin kerron mielelläni koirasta lisää. Vain asialliset yhteydenotot, kiitos. Tämä on meille raskas päätös.Omistaja: Miia Phillips
Puhelin: 040 772 5231
Sähköposti: miia.phillips@gmail.com

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2019