Tänään on torstai 24. syyskuuta 2020

In english    Sivukartta    Etusivulle


AIKUISET KODINVAIHTAJAT


Alla olevat tiedot ovat omistajan tai kasvattajan ilmoittamia ja vastuu tietojen oikeellisuudesta kuuluu heille.Sivu päivitetty 24.9.2020
Rotu: suomenlapinkoira
Koiran nimi: Duvvakan Muorragierra
Reknro: FI41339/16
Sukupuoli: uros
Ikä: 4 v.
Koira sijaitsee: Tornio

Tietoa koirasta: Vilkas sisäkoira perusasiat jotenkuten hallussa, silmät peilattu terveeksi ja peilataan uudesti. Samoin lonkat kuvataan. Sijoituskodin mukaan terve ollut koko ajan. Hieman isohko ja hyvä turkki, väriltään musta merkein.

Syy koirasta luopumiseen: Koira palautui kasvattajalle sijoitusperheestä, koska eivät enää pystyneet pitämään Oskua toisen vanhemman koiran vuoksi. Minä kasvattajana nyt sijoittaisin sen uudelleen sopivaan yhteistyökykyiseen perheeseen.

Toiveet uudelle kodille: Uusi sijoituskoti mielellään sellainen missä on tottumusta uros lapinkoirasta, koska vilkas ja vähän omapäinen on Osku. Peruskoulutus jäänyt vähän alkuasteelle, vaatii ymmärrystä koirista. Toiveissa sisäkoiraksi ja ainokaiseksi koiraksi, mahdollisuus kokeiluun. Minä tutkitutan Oskun lähiaikoina ja sijoitus Kennelliiton sopimuksella, vakuusmaksu 400 e. Max Torniosta 200km.

Muuta lisätietoa: Duvvakan fb -sivuilla kuvia Oskusta.


Omistaja: Kaija Kantojärvi
Puhelin:044 572 3036
Sähköposti: duvvakan@hotmail.com

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2020