Tänään on torstai 20. tammikuuta 2022

In english    Sivukartta    Etusivulle

KESÄNÄYTTELY 18.6.2011 ARTO TOLSA-AREENA KOTKA

Hyvä näytteilleasettaja

Tervetuloa Lappalaiskoirat ry:n kesän erikoisnäyttelyyn!

Erikoisnäyttely järjestetään Kotkan KV:n näyttelyn yhteydessä. Erikoisnäyttely alkaa lauantaina 18.6.2011 klo 14.00.

Tapahtuma on hiekkakentällä.

Näyttelytoimisto on kehien luona, lappalaiskoiralogoilla varustettuina. Suomenlapinkoirapennut ja –veteraanit on siirretty varalle ilmoitetulle tuomarille Outi Piisi-Putalle.

Ajo-ohjeet ja pysäköinti:

Näyttelypaikalle saapuessasi seuraa Kotkan KV:n näyttelyn opasteita. Alueella on liikenteenohjaajat opastamassa. Kartta

Rokotusohjeet:

Hyväksytty hallituksessa 4.2.2010 (täsmennys hallitus 8.4.2010) ja tulevat voimaan 1.7.2010 Koiranäyttelyissä, -kokeissa ja -kilpailuissa sekä muissa järjestetyissä koirien joukkotilaisuuksissa (myöhemmin tapahtuma) noudatetaan Suomen Kennelliiton hallituksen hyväksymiä alla olevia rokotusmääräyksiä. Tapahtuman järjestäjien velvollisuutena on tarkistaa, että rokotusmääräyksiä on noudatettu. Rokotustodistuksesta tulee ilmetä koiran yksiselitteiset tunnistustiedot sekä koiralle annetun rokotteen valmisteyhteenvedon mukainen rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa seuraavat rokotukset:

Penikkatautirokotus:
Penikkatautirokotus annetaan pennulle kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 14 vrk (kahden viikon varoaika). Ensimmäinen tehosterokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut seuraavat tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Jos rokotustodistus on annettu ennen 1.7.2010, eikä siihen ole kirjattu uusintana annetun tehosterokotuksen viimeistä voimassaolopäivää, on rokotus voimassa 3 vuotta.

Raivotautirokotus (rabies):
Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 14 vrk (kahden viikon varoaika). Luolametsästykseen ja -harjoituksiin, luolakoirien taipumuskokeeseen (LUT), luolakoirien metsästyskokeeseen (LUME) tai luonnonluolan tarkistukseen (LUO) osallistuvalla koiralla pitää olla voimassa oleva raivotautirokotus, joka ei ole vuotta vanhempi. Muiden tapahtumien osalta raivotautirokotus on voimassa seuraavasti: Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa yhden vuoden. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Jos rokotustodistus on annettu ennen 1.7.2010, eikä siihen ole kirjattu tehosterokotuksen viimeistä voimassaolopäivää, on rokotus voimassa 2 vuotta.

Vanhentuneen penikka- ja raivotautirokotuksen varoaika:
Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 14 vrk ennen tapahtumaa (kahden viikon varoaika).

Lisäohjeita rokotuksista koiran omistajille ja eläinlääkäreille:
(eläinlääkäri voi tapauskohtaisesti suositella myös toisenlaista rokotusohjelmaa) Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkieläinpassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Eläinlääkärin on merkittävä koiralle annettuun rokotustodistukseen ko. rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Penikkatautirokotus (yleisimmin ns. nelosrokote; penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvo, kennelyskä) annetaan ensimmäisen kerran 12 viikon ikäiselle pennulle. Tehosterokote annetaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Ensimmäisen raivotautirokotus (rabies) annetaan aikaisintaan 4 kk ikäiselle pennulle. Rokotuksia ei suositella annettavaksi samanaikaisesti. Edellisistä rokotuksista on oltava eläinlääkärin merkintä lemmikkieläinpassissa tai muussa rokotustodistuksessa. Myös kennelyskää vastaan annettu rokotus kannattaa uusia tilanteen mukaan ennen kokeisiin, kilpailuihin tai näyttelyyn osallistumista. Ulkomailta saapuvien koirien kohdalla noudatetaan Kennelliiton rokotusmääräysten lisäksi EVIRAn (Elintarviketurvallisuusvirasto) kulloinkin voimassa olevia ohjeita. HUOM! Kennelliiton rokotusmääräykset voivat poiketa maahantuonnin rokotusvaatimuksista. Kulloinkin voimassa olevat vaatimukset voi tarkistaa esim. EVIRAn kotisivuilta http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet_ja_terveys/tuonti_ja_vienti/

Tartuntatauteihin liittyviä muita määräyksiä:
Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä tapahtumassa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Ulko- ja sisäloistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä tapahtumassa.

Antidoping-valvonta:

Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping-säännöt tulivat voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ka kokeita. Ajankohtaista tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi.

Lauantaina:

Klo 12.45 Rokotusten tarkistus alkaa. Koirien on saavuttava paikalle viimeistään 1 tuntia ennen arvioitua rodun arvosteluaikataulun alkua, kuitenkin viimeistään klo 15.00.

Klo 14.00 Näyttely alkaa

N. klo 17.00 Näyttelyn paras kilpailu (BIS)

Muista ottaa mukaan näyttelyyn koirasi rekisterikirja, rokotustodistukset ja hakaneula numerolappua varten. Pidäthän alueen siistinä ja keräät koirasi jätökset pois ihmisten jaloista! Kakkapusseja saat ilmoittautumisen yhteydessä rokotusten tarkistuspisteessä sekä toimistosta

Yhteystiedot:

044 278 2067 / Pirjo Häyrén
0400 474 533 / Sari Vornanen

Näyttelytoimikunnan puolesta

Merja Tammi
puh 050 524 4678

Tervetuloa Merelliseen Kotkaan!

NÄYTTELY 18.6

ARVOSTELUAIKATAULU

KEHÄ 5

Lukumäärä Aikataulu

Outi Piisi-Putta
Kehätoimitsijat:
Arto Pesu ja Leena Majala-Heino

(46)

suomenlapinkoira urokset
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

suomenlapinkoira nartut
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

suomenlapinkoira urokset
Veteraaniluokka

Suomenlapinkoira nartut
Veteraaniluokka

(4)
  4
  1

(9)
  4
  5

(4)
  4

(6)
  6
14.00

lapinporokoira urokset
Pentuluokka 5-7kk

lapinporokoira nartut
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

(1)
  1

(2)
  1
  1
15.15

lapinporokoira urokset
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka
veteraaniluokka

lapinporokoira nartut
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka
veteraaniluokka

(9)
  1
  1
  5
  2

(11)
  3
  1
  2
  4
  1


 

 

KEHÄ 6

Lukumäärä Aikataulu

Esa Ruotsalainen
kehätoimitsijat:
Emmi Hänninen ja Anne Kaskela

(61)

Suomenlapinkoira urokset
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka

(36)
  12
   5
   9
  10
14.00

Suomenlapinkoira nartut
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka

(25)
   9
   3
   9
   3
16.00


 

 
Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2021