Tänään on sunnuntai 9. toukokuuta 2021

In english    Sivukartta    Etusivulle

Hae Lappalaiskoirat ry:n rally-toko SM-kisajoukkueeseen!

Haku Lappalaiskoirat ry:n rally-tokon SM joukkueeseen on auki yhdistyksen jäsenille!

SM-kisat järjestetään tänä vuonna Liedossa 10.10.

Laita hakemus osoitteeseen simpura.tiina@gmail.com viimeistään 16.9.2020 ja ilmoita siinä:

- ohjaajan nimi
- koiran tiedot; virallinen nimi ja rekisterinumero
- luokka johon koirasi on oikeutettu sääntöjen mukaan osallistumaan. Ilmoita myös kyseisen luokan kilpailutulos/-tulokset joilla pyrit joukkueeseen, ja myös oletko vielä aikeissa kisata ennen SM kisoja.

Voit ilmoittautua myös useammalla koiralla, laita kaikista tiedot eriteltynä. Voit kirjoittaa myös lisätietoja tai kertoa, mikäli et halua olla varakoirakkopaikalla.

Mikäli koirakoita ilmoittautuu enemmän kuin joukkueeseen mahtuu, valitaan kokoonpano ilmoitettujen tulosten paremmuuden mukaan. Mikäli tämän jälkeen saadaan tasatulos, suoritetaan hakeneiden kesken arvonta.

Muistathan lukea osallistumisoikeudesta ja joukkueen kokoonpanosta ennen kuin ilmoittaudut. Joukkueen kokoonpano on seuraavanlainen: 2-3 ALO/AVO koirakkoa sekä 1-2 VOI/MES koirakkoa. Joukkueella on oikeus ilmoittaa täyden joukkueen lisäksi kaksi varakoiraa: 1 alempiin luokkiin ja 1 ylempiin luokkiin.

Infoa vuoden 2020 SM-kisoista: http://www.tsau.info/rally-toko-sm-2020/ilmoittautuminen/?fbclid=IwAR39CuW_tcUTHYavSl-bM8ut7lrcDBWv7eCtqwa2VmnlSxbyPmVAVWGrevs

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2021