Tänään on lauantai 31. lokakuuta 2020

In english    Sivukartta    Etusivulle

TIEDOTE

Lappalaiskoirien erikoisnäyttely


Hyvät näytteilleasettajat, jos olette ilmoittaneet koiranne lappalaiskoirien erikoisnäyttelyyn, jonka alkuperäinen päivämäärä oli 29.3.2020.

Näyttely on siirretty, uusi päivämäärä on 3.10.2020. Siirrossa näyttelyyn ilmoitetut koirat siirtyvät uudelle päivämäärälle automaattisesti.

Luokat siirtyvät automaattisesti, mikäli koiralla on vain yksi luokka missä se voi ikänsä puolesta kilpailla. Esimerkiksi pentuluokan koira siirtyy junioreihin. Mikäli koiralla on oikeus kilpailla useassa luokassa tai mikäli sinulla on kysyttävää muissa luokkamuutoksiin liittyvissä asioissa, niin voit olla yhteydessä info@showlink.fi.

Tuomarimuutos
Markku Mähönen on estynyt saapumaan arvostelemaan näyttelyyn, joten hänelle merkityt koirat arvostelee Riitta Lahtovaara.

Peruutukset
Alkuperäiselle näyttelypäivälle tehdyn ilmoittautumisen voi perua 31.5.2020 mennessä. Ilmoittautumismaksusta vähennetään 5€ käsittelykuluja palautuksen yhteydessä.

Lähetä koirasi tiedot, omat yhteystietosi ja tilinumero sekä maksukuitti rahastonhoitajalle osoitteella rahastonhoitaja@lappalaiskoirat.fi.

Seuraathan myös erikoisnäyttelyn kotisivuja www.lappalaiskoirat50v.com ja yhdistyksen facebook-sivuja.

Ystävällisin terveisin,

Lappalaiskoirat ry:n näyttelytoimikunta

Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2020