Tänään on perjantai 27. toukokuuta 2022

In english    Sivukartta    Etusivulle

LAPPALAISKOIRAT RY. KEVÄÄN ERIKOISNÄYTTELY JA TOKO 26.-27.03.2011 VÄÄKSY, HOTELLI TALLUKKA

Hyvä tottelevaisuuskokeeseen osallistuja / näytteilleasettaja

Tervetuloa Lappalaiskoirat ry:n kevätnäyttelyyn Vääksyyn.

Lauantaina 26.3.2011 on tottelevaisuuskoe ja sunnuntaina 27.3.2011 on erikoisnäyttely.

Sekä tottelevaisuuskoe että erikoisnäyttely ovat Hotelli Tallukassa . Molemmat tapahtumat pidetään ulkona, joten varaathan sopivat ulkoiluvaatteet. Kehät sijaitsevat hotellin pysäköintialueella, joka on asfalttipohjainen, mutta voivat olla kevätsäästä johtuen liukkaita.

Näyttelytoimisto on hotellin ala-aulassa vastapäätä hotellin receptionia.

Huomioithan, että sunnuntain 27.3.2010 siirrymme kesäaikaan. Kelloja käännetään klo 3.00 tunnilla eteenpäin.

Ajo-ohjeet ja pysäköinti:

Näyttelypaikalle saapuessasi seuraa Hotelli Tallukan opasteita. Huomio Lahden suunnalta saapuessasi, että pääset kääntymään näyttelyalueelle vasta Tallukantien pohjoispäästä, näyttelyn ajaksi muuttuneiden ajojärjestelyiden vuoksi. Alueella on autojen lastaus/purkualue josta autot ohjataan parkkiin Tallukantien varrelle, josta matkaa näyttelyalueelle noin 400m.

Rokotusohjeet:

Hyväksytty hallituksessa 4.2.2010 (täsmennys hallitus 8.4.2010) ja tulevat voimaan 1.7.2010 Koiranäyttelyissä, -kokeissa ja -kilpailuissa sekä muissa järjestetyissä koirien joukkotilaisuuksissa (myöhemmin tapahtuma) noudatetaan Suomen Kennelliiton hallituksen hyväksymiä alla olevia rokotusmääräyksiä. Tapahtuman järjestäjien velvollisuutena on tarkistaa, että rokotusmääräyksiä on noudatettu. Rokotustodistuksesta tulee ilmetä koiran yksiselitteiset tunnistustiedot sekä koiralle annetun rokotteen valmisteyhteenvedon mukainen rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Jotta koira voi olla läsnä tapahtumassa, tulee koiralla olla voimassa seuraavat rokotukset:

Penikkatautirokotus:
Penikkatautirokotus annetaan pennulle kaksi kertaa. Tehosterokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 14 vrk (kahden viikon varoaika). Ensimmäinen tehosterokotus on voimassa yhden vuoden. Vuoden iässä tai vanhempana annetut seuraavat tehosteet ovat voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Jos rokotustodistus on annettu ennen 1.7.2010, eikä siihen ole kirjattu uusintana annetun tehosterokotuksen viimeistä voimassaolopäivää, on rokotus voimassa 3 vuotta.

Raivotautirokotus (rabies):
Koiran ensimmäisestä raivotautirokotuksesta tulee tapahtumahetkellä olla kulunut vähintään 14 vrk (kahden viikon varoaika). Luolametsästykseen ja -harjoituksiin, luolakoirien taipumuskokeeseen (LUT), luolakoirien metsästyskokeeseen (LUME) tai luonnonluolan tarkistukseen (LUO) osallistuvalla koiralla pitää olla voimassa oleva raivotautirokotus, joka ei ole vuotta vanhempi. Muiden tapahtumien osalta raivotautirokotus on voimassa seuraavasti: Alle vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa yhden vuoden. Vähintään vuoden ikäiselle koiralle annettu rokotus on voimassa ko. rokotteen valmisteyhteenvedon mukaisesti. Jos rokotustodistus on annettu ennen 1.7.2010, eikä siihen ole kirjattu tehosterokotuksen viimeistä voimassaolopäivää, on rokotus voimassa 2 vuotta.

Vanhentuneen penikka- ja raivotautirokotuksen varoaika:
Jos koiran rokotus on vanhentunut, tulee rokotus kaikissa tapauksissa uusia vähintään 14 vrk ennen tapahtumaa (kahden viikon varoaika).

Lisäohjeita rokotuksista koiran omistajille ja eläinlääkäreille:
(eläinlääkäri voi tapauskohtaisesti suositella myös toisenlaista rokotusohjelmaa) Koiralla tulee olla rokotustodistus (rokotuskirja tai lemmikkieläinpassi), johon on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä, koiran tunnistetiedot ja edelliset rokotukset. Eläinlääkärin on merkittävä koiralle annettuun rokotustodistukseen ko. rokotuksen viimeinen voimassaolopäivä. Penikkatautirokotus (yleisimmin ns. nelosrokote; penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, parvo, kennelyskä) annetaan ensimmäisen kerran 12 viikon ikäiselle pennulle. Tehosterokote annetaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä rokotuksesta. Ensimmäisen raivotautirokotus (rabies) annetaan aikaisintaan 4 kk ikäiselle pennulle. Rokotuksia ei suositella annettavaksi samanaikaisesti. Edellisistä rokotuksista on oltava eläinlääkärin merkintä lemmikkieläinpassissa tai muussa rokotustodistuksessa. Myös kennelyskää vastaan annettu rokotus kannattaa uusia tilanteen mukaan ennen kokeisiin, kilpailuihin tai näyttelyyn osallistumista. Ulkomailta saapuvien koirien kohdalla noudatetaan Kennelliiton rokotusmääräysten lisäksi EVIRAn (Elintarviketurvallisuusvirasto) kulloinkin voimassa olevia ohjeita. HUOM! Kennelliiton rokotusmääräykset voivat poiketa maahantuonnin rokotusvaatimuksista. Kulloinkin voimassa olevat vaatimukset voi tarkistaa esim. EVIRAn kotisivuilta
http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet_ja_terveys/tuonti_ja_vienti/

Tartuntatauteihin liittyviä muita määräyksiä: Jos koira sairastuu penikkatautiin, tarttuvaan maksatulehdukseen, kennelyskään tms. tarttuvaan hengitystieinfektioon, parvovirusripuliin tms. tarttuvaan mahasuolikanavan tulehdukseen, koira ei saa olla läsnä tapahtumassa ennen kuin se on ollut vähintään kaksi viikkoa oireeton. Sama rajoitus koskee myös saman talouden oireettomia koiria. Ulko- ja sisäloistartunnat on asianmukaisesti hoidettava ennen kuin koira voi olla läsnä tapahtumassa.

Antidoping-valvonta:

Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping-säännöt tulivat voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ka kokeita. Ajankohtaista tietoa osoitteessa www.kennelliitto.fi.

Näyttely sunnuntaina:

Näyttelyalue avataan sunnuntaina klo 8.00. Rokotusten tarkastus alkaa klo 8.00. Rokotuksia tarkastetaan myös lauantaina klo 17-18 hotellin aulassa on osoitettu rokotustarkastuspiste.

Muista ottaa mukaan näyttelyyn koirasi rekisterikirja, rokotustodistukset ja hakaneula numerolappua varten. Pidäthän alueen siistinä ja keräät koirasi jätökset pois ihmisten jaloista! Kakkapusseja saat ilmoittautumisen yhteydessä rokotusten tarkistuspisteessä sekä toimistosta.

Verinäytteenotto, PRA-testi, silmä- ja polvitarkastus:

Halukkailla on mahdollisuus antaa koirastaan verinäyte professori Hannes Lohen johtamaan koirien geenitutkimukseen Helsingin yliopistolle www.koirangeenit.fi. Verinäytteenotto on maksuton. Verinäytteenotto sunnuntaina kello 10 – 15 kokouspääty huoneet 1 ja 2.

PRA-näytteenotosta pitää sopia etukäteen Karin Sundströmin kanssa (puh. 050 535 5312). Näytteenotto sunnuntaina 12-15 kokouspääty huoneet 1 ja 2.

Sunnuntaina 12-15 silmä- ja polvitarkastus / ell Juha Pärnänen. Tarkastuksiin on ollut ennakkoilmoittautuminen ja ilmoittautuneilla on etukäteen tiedossa noin aikataulu. Tiedustelut / Tiina Morri p. 050 - 364 7560. Tarkastukset suoritetaan / kokouspääty huoneet 1 ja 2. Maksu käteisellä paikan päällä. Silmätarkastus 50 €, polvitarkastus 20 €.

Viikonlopun ohjelma:

Lauantaina:
Klo 9.00 Näyttelytoimisto avataan
Klo 10.00 Tottelevaisuuskoe alkaa
Klo 12.00 – 16.00 Lounas (13 €/hlö, lapset alle 12-v. 7 €/hlö)
klo 17.00 - 18.00 rokotusten tarkastus ala-aula receptionin vieressä
klo 17.00 - 18.00 Kokouskahvit ja valtakirjojen tarkastus 2 krs. Päijänne kabinetti
klo 18.00 - Kevätkokous

Kokouksen jälkeen illallinen ravintolassa, noin kello 20.30. Illallinen tarjoillaan noutopöydästä (13€/hlö, lapset 7 €/hlö).

Sunnuntaina:
Klo 7.00 – 10.30 Aamupala ravintolassa (ei-yöpyjille 6,50 €/hlö)
Klo 8.00 Näyttelytoimisto avataan
Klo 9.00 Näyttely alkaa
Klo 12.00 – 16.00 Lounas ravintolassa (13 €/hlö, lapset alle 12 v. 7 €/hlö)
Klo 10.00 - 15.00 Hannes Lohen geenitesti /kokouspääty huoneet 1 ja 2
Klo 12.00 – 15.00 Prcd-PRA-näytteenotto / kokouspääty huoneet 1 ja 2
n. klo 15.00 ryhmäkilpailut alkavat

Koko viikonlopun ajan myyntipiste tilassa PILOTTI KABINETTI

Tervetuloa tutustumaan Lappalaiskoirat ry:n monipuoliseen myyntiartikkelikokoelmaan hotellin katutasossa.

Majoitus ja ruokailu:


Hyvinvointi- ja kokoushotelli Tallukka
www.tallukka.fi
Tallukantie 1, 17200 Vääksy
Puh. 03 88881
sales@tallukka.fi

Majoitusvaraukset suoraan hotellista puh (03) 88881, e-mail sales@tallukka.fi. Varausta tehdessäsi kerro tulevasi Lappalaiskoirat- tapahtumaan sekä mukanasi tulevien koirien lukumäärä.

Koiran omistajia pyydetään tuomaan mukanaan suojapeite huoneen sohvia varten!. Hotellihuoneissa on koirien trimmaaminen ehdottomasti kielletty!

Turvallisuussyistä pidä koirasi kytkettynä tai häkissä, kun itse et ole hotellihuoneessa. Koira saa hotellihuoneen oven auki hyppäämällä oven kahvaa vasten!

Hotellin ravintolassa on molempina päivinä lounaspöytä. Kahvia ja pikkupurtavaa on tarjolla Tallukan aulabaarissa. Huom! Hotellilla ei ole pankkiautomaattia. Lähin löytyy Vääksyn keskustasta.

Koirien kuvauspiste:

Näyttelyssä on koirien kuvauspiste. Kuvaajina toimivat lehtitoimikuntalaiset ja kuvat tulevat samalla myös yhdistyksen käyttöön.

Kun tuot koirasi kuvattavaksi, muista ottaa näyttelynumero mukaan, ettei tule sekaannuksia nimissä. Toivomme runsasta osallistumista!

Yhteystiedot:

050 364 7560 / Tiina Morri
050 375 1308 / Arja Immonen
044 319 8203 / Riikka Tuomisto

Näyttelytoimikunnan puolesta

Merja Tammi

TOTTELEVAISUUSKOE 26.03

Ole paikalla viimeistään n. 1/2 tuntia ennen arvioitua luokan arvosteluaikataulun alkua, mutta kuitenkin viimeistään klo 11.30 mennessä.

Jos koirasi sairastuu ja haluat sen vuoksi peruuttaa koirasi osallistumisen kokeeseen, niin ilmoita siitä kirjallisesti 25.3.2011 päivätyllä kirjeellä ilmoittautumisten vastaanottajalle: Merja Tammi, Tornitie 15 A, 81100 Kontiolahti. Täytä kirjeessä oleva peruutuslappu ja liitä mukaan numerolappu sekä kopio eläinlääkärintodistuksesta. Koetoimikunta perii palautuksista 3 euroa käsittelykuluja.

Muista ottaa mukaan koirasi rekisterikirja, kilpailukirja (jos ei ole, voit ostaa myös toimistosta), rokotustodistukset, numerolappu (tämän kirjeen mukana) ja hakaneula numerolapun kiinnitykseen.

Kehät sijaitsevat hotellin parkkipaikalla ja ovat asfalttipohjalla, säästä riippuen luminen tai paljas.

Pidäthän alueen siistinä ja keräät koirasi jätökset pois!
Kakkapusseja saat ilmoittautumisen yhteydessä, rokotusten tarkistuspisteestä. Ulkoiluta koirasi hotellin piha-alueen ulkopuolella.

• Rokotusten tarkastus alkaa klo 9.00
• Arvostelu kehissä alkaa klo 10.00
• Kokeen ylituomarina toimii Ossi Harjula ja koetoimitsijana Teija Salo

Yhteyshenkilö:

Ritva Lappalainen
puh. 040 839 1229

ARVIOIDUT AIKATAULUT

KEHÄ 1

Tuomari:
Liikkeenohjaaja
Kehätoimitsijat:

Ossi Harjula
Teija Kälvinmäki
Olli Lappalainen & Tiina Pesonen (Anu Markkola)

 

Kilpailunumerot Aikataulu


Erikoisvoittajaluokka
Voittaja luokka


  1-6
7-11

10.00
12.00

KEHÄ 2

Tuomari:
Liikkeenohjaaja
Kehätoimitsijat:

Marita Packalen
Toini Kääriäinen
Teija Salo, Tiina Ahonen (Minna Rummukainen)

 

      Kilpailunumerot       Aikataulu


Alokasluokka
Alokasluokka
Avoin luokka


      12-18
      19-24
      25-28

      10.00
      11.00
      12.00

NÄYTTELY 27.03

ARVIOIDUT AIKATAULUT

KEHÄ 1

Lukumäärä Aikataulu

Kirsi Honkanen
Kehätoimitsijat:
Erika Häkkinen ja Margit Nousiainen (harj.)

(55)

suomenlapinkoira urokset
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

suomenlapinkoira nartut
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

suomenlapinkoira urokset
Veteraaniluokka

Suomenlapinkoira nartut
Veteraaniluokka

(11)
  6
  5

(18)
  7
 11

(7)
  7

(4)
  4

09.0010.30

ruotsinlapinkoira urokset
Valioluokka

ruotsinlapinkoira nartut
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka

lapinporokoira urokset
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

lapinporokoira nartut
Pentuluokka 5-7kk
Pentuluokka 7-9 kk

(2)
  2

(8)
  1
  2
  4
  1

(2)
  1
  1

(3)
  2
  1

11.00
11.30


 

 

KEHÄ 2

Lukumäärä Aikataulu

Mari Lackman
kehätoimitsijat:
Satu Mannila (harj.) ja Riitta Oksanen

(67)

lapinporokoira urokset
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka
veteraaniluokka

lapinporokoira nartut
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka
veteraaniluokka

(27)
  7
  1
  6
  7
  6

(40)
 10
  6
 16
  6
  2

09.00


11.00


 

 

KEHÄ 3

Lukumäärä Aikataulu

Juha Kares
kehätoimitsijat:
Satu Vanhanen ja Tarja Koski

(66)

Suomenlapinkoira urokset
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Käyttöluokka
Valioluokka


 12
 12
 20
  1
 21

10.00

11.00


 

 

KEHÄ 4

Lukumäärä Aikataulu

Tuula Savolainen
kehätoimitsijat:
Anne Tuovinen, Juha Tuovinen ja Johanna Kellokumpu (harj.)

(76)

Suomenlapinkoira nartut
Junioriluokka
Nuorten luokka
Avoin luokka
Valioluokka


 22
 13
 28
 13

10.00

11.40


 

 

KEHÄ 1

Lukumäärä Aikataulu

Krista Liikanen

(15)

Junior handler
Junior handler 10-13-v
Junior handler 14-17-v


  3
 12

12.15


 

 
Sivun alkuun

Copyright © Lappalaiskoirat ry 2021